Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Χάρτης του φλερτ (ή πες μου από πού είναι να σου πω πως φλερτάρει!)

Καλοκαίρι. Ολοι ειμαστε με πιο χαλαροί διάθεση κι ετσι λίγο η θάλασσα, λίγο τα καλοκαιρινά ξενύχτια στο νησι –ή στην πόλη, τι σημασία εχει;- ερωτευόμαστε ευκολότερα.

Πέρα από τον κλασσικό Έλληνα κλαρινογαμπρό που θα τον βρεις οποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα συναντήσουμε και τις ορδες τουριστών που έρχονται στη χώρα μας με διάθεση για φλερτ. Πως φλερτάρουν όμως οι Γάλλοι; Θα φερθει σα gentleman ο Αγγλος; Τι να περιμένεις από τους εραστες εισαγωγής που θα συναντήσεις;



French Kiss!

Οι Γάλλοι είναι τα άτομα που φλερτάρουν με ευθυτητα και δεν είναι και καθόλου απίθανο να σου προτείνουν να βγειτε, ή και να κοιμηθητε μαζι, ακομα κι αν δε σε ξέρουν καλα. Εντελλει, οι Γάλλοι φλερτάρουν και για να χαρούν τη διαδικασία της αποπλάνησης, ακομα κι αν γνωρίζουν πως δε θα φτάσουν στο κρεβάτι μαζί σου.



Made in UK

Οι Βρετανοι θα φροντισουν να φλερταρουν αφου πρώτα εχουν πιει ό,τι αλκοολουχο πίνεται, μονο και μόνο για να καλύψουν το φόβο που νιώθουν για την απόρριψη. Οπότε είναι αναμενόμενα και τα προσβλητικα (!) σχόλια ενώ φλερτάρουν, καθως, ειπαμε, θα ειναι τύφλα τα παιδια…






The flying Dutchman

Η Ολλανδική κουλτουρα διδάσκει πως πρεπει να αποφευγεις τα δημόσια κοπλιμέντα αλλά και τη σωματική επαφή, οποτε καλύτερα να κανετε εσεις το πρώτο βήμα, καθως τα αγόρια από κεινα τα μερη, παραείναι κλειστα για το μεσογειακό ταπεραμέντο!




When in Rome


Οι Ιταλοί λατρεύουν το φλερτ, και το κανουν ακομα και χρησιμοποιώντας το άγγιγμα. Μπορούν να γίνουν πιεστικοί και επίμονοι, οπότε καλή τυχη στο να τους ξεφορτωθείς , αν το θελησεις.







The Germans

Πάντα μεθοδικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, οι Γερμανοί φλερτάρουν βάση σχεδίου, ετσι ώστε να είναι πιο σίγουρη η επιτυχία. Μην περιμένεις αυθόρμητο ρομαντισμό, όμως αν σε ενθουσιάζουν τα πλάνα και ο σχεδιασμός σε κάθε τι, τοτε ο Γερμανός είναι ο τυπος σου!




I come from USA

Οι Αμερικάνοι είναι από τη φύση τους ανοιχτοίγελαστοί και διαχυτικοί, οπότε θα πρέπει να προσέξεις να ξεχωρίσεις αυτή τη φυσική διαχυτικότητα τους, από το παιχνίδι του φλερτ. Αν όμως παρατηρήσεις πως εχεις την προσοχή του, και πως προσπαθεί να μιλά συνεχώς με σένα, εισαι σε καλό δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?