Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

5 ελληνικά και ξενα instagram βιβλιων για να βρειτε το επομενο που θα διαβασετε

pixabay

Αρκει μια βόλτα σε ενα βιβλιοπωλειο για να καταλάβεις πως ενα βιβλίο δεν είναι μόνο μια συντροφιά για οσο το διαβάζουμε. Επιπλέον ειναι και ενας ωραίος τρόπος να διακοσμήσουμε το χώρο μας (αφού το διαβάσουμε, το τονιζω αυτο!) Τα χρωματα και τα σχέδια στα εξωφυλλα ειναι πια μια τέχνη από μονα τους. Για να ομορφύνετε το χώρο σας λοιπον μπορειτε να βγείτε μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία ή να ακολουθήσετε ενα απο τα πεντε Instagram προφιλ, ξενα και ελληνικά, που συνδυάζουν την αγαπη για το βιβλίο με τη φωτογραφία.


1 .www.instagram.com/bibliarakia/

Στο ελληνικο Vivliarakia η Εβελίνα φωτογραφίζει και προτείνει βιβλία πολλών ειδων, για να παρετε ιδέες για το ποιο βιβλίο θα σας ταξιδεψει.


2. www.instagram.com/radwomenbookclub

Γυναίκες προτείνουν τα αγαπημενα τους βιβλία, που ολα εχουν ενα κοινο. Ειναι γραμμένα απο δυναμικές γυναίκες. Ο,τι πιο φεμινιστικό μπορούσε να υπαρξει σε book club


3. www.instagram.com/oursharedshelf

Και μιας και λεγαμε για φεμινισμο, η Emma Watson -ναι, η Hermione του Harry Potter είχε μια ιδέα, που έμοιαζε φανταστική και στην πράξη είναι ακομα πιο απίθανη. Στο book club της "our shared shelf" ανεβαίνουν φωτογραφίες και συζητησεις πάνω σε βιβλία με εντονο το φεμινιστικο στοιχείο.



4. www.instagram.com/bookwineclub 

Γινεται ενα book club να γινει καλύτερο; Ολα γινονται όταν υπάρχει και κρασι. Μπορει να μη γινεται να βρεθούμε στην επομενη συναντηση τους, μιας και συναντιούνται σε αμερικάνικες πόλεις, αλλά σιγουρα μπορούμε να παρουμε ιδεες απο το Instagram τους.


+extra+ www.facebook.com/BlogLouRead/

Και ενα καταπληκτικο blog στο Facebook: του μυστηριώδη αναγνωστη και ερασιτεχνη φωτογραφου Lou Read! Ωραιες φωτογραφιες κι ακομα ωραιοτερες προτάσεις.



Κι αν καποιο απο αυτά τα Instagram blogs δε σας καλύπτει, πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανη, πάρτε τα βιβλία σας και φτιάξτε το δικό σας book club!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?