Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ό,τι χρειάζεσαι για να εισαι stylish καθε καλοκαιρινη μερα

Οι μέρες ανοίγουν και το καλοκαίρι είναι όλο και πιο κοντά, κάθε μέρα που περνά! Μαζί ανοίγει και η διάθεση - συμφωνα με το Webmd, την άνοιξη μειώνονται τα περιστατικά εποχιακής κατάθλιψης. Το μονο που μπορεί να προβληματισει μια morer αυτή την εποχή, είναι το πώς θα απολαύσει τη βόλτα της, παραμένοντας ζεστη -πολύ σημαντικο- αλλά και στιλάτη! 

Ακολουθούν μερικά σίγουρα tips!


American Eagle outfitters 

Πανωφόρι.

Μη σε ξεγελούν τα ανθισμένα λιβάδια και ο ήλιος, η Ανοιξη, και ειδικά οι αρχές της, παραμένουν μια δροσερή εποχή. Οπότε μην το ρισκάρεις να αρπάξεις ένα ανοιξιάτικο κρύωμα. Φόρεσε, ή έχε πάντα κοντά σου ένα πανωφόρι. Ένα τζιν μπουφάν είναι ιδανικό για την εποχή, κι επιπλέον είναι must κομμάτι ΚΑΙ της φετινής σεζον! 
Zara


Μακριές φούστες

Ηρθε και εκείνη η τελεια στιγμή που ξεφορτονώμαστε τα καλσον. Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ειναι ένα αναγκαίο κακό του χειμώνα, μιας και τίποτα δεν συγκρίνεται με τον αέρα καθώς ακουμπά στο δέρμα. Δε χρειάζεται όμως και να κρυώσεις, γι' αυτό δοκίμασε εκείνη τη μακριά φούστα που υπάρχει στη ντουλάπα σου, χωρίς όμως το καλσόν.  Αν κρυώνεις ακόμα, μπορεις να τη φορέσεις με χαμηλό καλτσάκι και αθλητικά για επιπλέον urban chic εμφάνιση.
Topshop


Φορμα/ Utility suit

Οι ολόσωμες φόρμες εμφανίζονται στα τρεντς των τελευταίων σεζόν, ασταμάτητα. Φέτος όμως έχουν την τιμητική τους οι πιο άνετες utility suits, αυτές δηλαδή που φτιάχτηκαν με έμπνευση τις φόρμες εργασίας που θα δεις να φορούν εργάτες. Όμως στο καλοκαίρι της Ελλάδας, αυτές οι φόρμες μπορει να ειναι αρκετά ζεστές για αν τις  αντέξεις, γι΄ αυτό απόλαυσε τες στο έπακρο μέσα στο Μαρτη και τον Απρίλη. Δοκίμασε την με αθλητικά παπούτσια και κάνε τις βόλτες/εργασίες σου μες το στιλ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?