Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η Ναγια ερωτευεται το boiler suit / naya crushes : The boiler suit

Για όλες εμάς τις τεμπέλες του στιλ, τα φορέματα είναι σαν την κολυμπηθρα του Σιλωαμ: μπορούν να κανουν στιλάτη κάθε εμφάνιση. Ενα ωραίο φόρεμα ειναι πάντα ασφαλής επιλογή, εύκολη, και σχεδόν παντα αξιόπιστη.
ΣΧΕΔΟΝ παντα, ακούς Kate?
Η Stella McCartney για το περιοδικο του net-a-porter
Ομως φέτος που είναι η χρονιά της φόρμας, αλλάζουν οι ισορροπίες, και το φορεμα δεν ειναι πια η πανάκεια. Η φόρμα ειναι εξίσου εύκολη και ασφαλής, όμως έχει περισσότερο χαρακτήρα. Και γι' αυτό την ερωτεύομαι σε αυτό το πρώτο πόστ, της νέας μου στήλης "Naya crushes" οπου θα καταπιάνομαι με διάφορα crushes (κολλημα ντε!) ανα μήνα. 

Και πιο συγκεκριμένα, ας πούμε για το Boiler suit. Εκεινο το ρούχο που παλιότερα φορούσαν μονο οι εργάτες, αλλά φέτος το φορούν και οι σκληρά εργαζομενες ινφλουετσερς.

Εδω σου εχουμε  το πως να τις φορέσεις το καλοκαιρι, αλλά και ιδέες απο τις ινφλουετσερς, που λεγαμε.

1. Κοντομάνικες ή σε στυλ playsuit

Εδώ ειναι και πρακτικό το θέμα. Μια φόρμα εργασίας (το boiler suit) γίνεται πιο δροσερο, αν του λείπει ύφασμα, ειτε στα μανίκια, είτε στα μπατζάκια. Η κοντομάνικη φόρμα σε ένα δροσερο ελαφρύ ύφασμα, ειναι κι ενα καλο μεταβατικο ρούχο, για το φθινόπωρο.

2. Go Jean

Διαλεγοντας denim υφασμα, επιλέγεις και τον πιο νεανικό τρόπο να το φορέσεις. Ασε ανοιχτά τα κουμπιά ή το φερμουάρ στο πάνω μέρος, και συνδιάσε το με ενα λευκο απλό μπλουζάκι.

3. Τσαντάκι στη μέση

Το vintage δε φευγει ποτέ απο τη μόδα, μονο αλλάζει δεκαετίες. Φέτος τα  τα 70s και τα 90s είχαν την τιμητικη τους. Φορώντας μια φόρμα σε flare γραμμή και ένα τσαντάκι μέσης (ωδη στη "μπανανα" του 90!) πετυχαίνεις το απολυτο vintage look!


4. Φόρεσε κοντομάνικο, τζιν playsuit με τσαντακι στη μέση

Τα συνδυασα όλα όπως πρόσεξες, για το υπερτατο summer look!

Insta ιδεες:

@layeringcontrast

@highheelsandlace
@joycevieiraconsultoria





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

What's your thoughts?