Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

5 τροποι να γιορτασεις τα γενεθλια σου

Κι ερχεται αυτή η μέρα του χρόνου, που συνήθως φοβόμαστε μετά τα πρώτα άντα. Ναι, αρχίζει απο 'γ' και τελειώνει σε "ενέθλια". Νομιζω καταλάβαμε για τι μιλάμε. Κι αν σπας το κεφάλι σου πως να τα γιορτάσεις, αλλά δε σου έρχεται καμία ιδέα, εμεις είμαστε εδώ να σου προτείνουμε μερικες!

 Παραδοσιακό πάρτι
Χωρίς τρέλες, χωρίς υπερβολές. Αν είσαι ένα παραδοσιακό κορίτσι, απλά μάζεψε λίγους καλούς φίλους και την οικογένεια σου και περάστε χρόνο μαζί στο σπίτι. Τα ποτά και το ξενύχτι είναι προαιρετικά, η τούρτα γενεθλίων φυσικά όχι!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία
Κάθε γενέθλια είναι μία γέννηση, ή μια νέα αρχή, ας πούμε καλύτερα. Γιατί να μη γιορτάσεις αυτή το νέο ξεκίνημα με μια εμπειρία που πάντα ονειρευόσουν. Ορειβασία; Κανό; Κατάδυση ή μάθημα ρέικι. Ό,τι και να είναι, υπάρχει καλύτερη μέρα να το δοκιμάσεις, από τα γενέθλια σου;

Καλόμαθε τον εαυτό σου
Όχι, δε γίνεσαι ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά ένα χρόνο πιο έμπειρη. Επιβράβευσε τον εαυτό σου γι’ αυτό με μια μέρα σε σπα, με ένα μασάζ, ή απλά με ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Μια εκδρομή
Μόνη, με τον αγαπημένο-η ή με φίλους, μπορείς να διαλέξεις ένα μέρος που δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ και να περάσεις εκεί τη σημαντικότερη σου μέρα του χρόνου!

  Κουλουριασμένη στο πάτωμα να κλαις
Φυσικά και όχι. Αυτό ποτέ!

με πληροφορίες απο το allwomenstalk.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?