Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

DIY πουπουλένια sliders

Hello Morers! Τις προάλλες είχα ορεξη να παίξω με τα απλά, βαρετα, μαυρα sliders μου, για να τους δώσω λίγο περισσότερο χρώμα (και για να δώσω σε μένα ενα ακομη λόγο να τα φορέσω) Το αποτέλεσμα μου άρεσε, αν και δεν κράτησε πολύ γιατί μου άρεσαν και με βόλεψαν τόσο, που τα φορούσα -κυριολεκτικά- παντού. Ετσι δεν αργησαν να μου μεινουν στο χέρι. 
Δεν έχει σημασία, ήταν όμορφα (όσο κράτησαν). Αν θες κι εσυ να δοκιμάσεις να φτιάξεις τα δικά σου φτερωτα slidders, ακολούθησε τα απλά βήματα του tutorial μας, και "λιώσε" στο περπάτημα το δικό σου ζευγάρι. Αρχικά μάξεψε τα υλικά σου. 
-Slidders (παλιά ή νέα, ο.τι θες. Απλά να ειναι μονοχρωμα)
-πούπουλα και λεπτό σχοινι για τη διακόσμηση
-πιστόλι σιλικονης για να τα κολλήσεις. Αν έχεις υπομονή και θες καλύτερο κολλημα, προτίμησε τη βενζινόκολα. Απλά θα πρεπει να τα κολλήσεις και να αφήσεις την κολλα να στεγνωσει για 24 ωρες.

Με μία μετροταινία μέτρησε το πάνω μέρος της παντόφλας, στο πιο ψηλό της μέρος. Κόψε εξι κομμάτια του σχοινιού, σε αυτό το μέγεθος (θα πηγαίνει ένα σε κάθε παπούτσι του ζευγαριου)


Κόλλησε τα πούπουλα πάνω στο πάνω μέρος των sliders, προσεκτικά, είτε με σιλικόνη, είτε με βενζινόκολλα (συνιστω το δευτερο) Οταν κολλήσουν, πάρε τα κομμάτια του σχοινιού και κόλλησε τρια , ψηλά, σε κάθε παπούτσι.


 Και είμαστε έτοιμοι για καλοκαιρινές βόλτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

What's your thoughts?