Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Το βιβλίο που θα σου αρέσει, συμφωνα με το ζώδιο σου

Είτε πιστεύουμε στην αστρολογία, είτε όχι, πρεπει να παραδεχτούμε πως το να διαβάζεις ή να μοιράζεσαι άρθρα σχετικά με ζώδια, έχει τη δική του χάρη! Γι' αυτο κι εγώ συνδύασα την αγάπη μου για το βιβλίο με ένα άρθρο της Melli Davis για να μοιραστώ μαζί σας 12 βιβλία που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κρατήσουν καλή παρέα, ανάλογα με το ζώδιο σας!




Κριός
Ο Κριός δε χρειάζεται ένα βιβλίο για να χαλαρώσει, αλλά ένα βιβλίο δυνατο σαν και τον ίδιο. Ο Χεμινγουει είναι ο συγραφέας που θα τους επνεύσει μέσω των ιστοριών του. Ένα από τα βιβλία του το "Για ποιον χτυπά η καμπάνα" θα τους κερδίσει με ευκολία.


Ταυρος
Ο Ταύρος τα έχει όλα σε τάξη στη ζωή του, γι αυτο ένα βιβλίο μυστηρίου όπως το "Αιχμηρά αντικείμενα" της Gillian Flynn θα τον βγάλει για λίγο έξω από τα ήρεμα νερά του, χωρίς αυτό να ειναι κακό.


Διδυμοι

Χρειάζεσαι κάτι με χιούμορ, νεύρο αλλά και μικρή έκταση για να το τελειώνεις πριν χάσεις το ενδιαφέρον σου. Γι' αυτο τα διηγηματα  απο το βιβλίο του Woody Allen "Σκέτη αναρχία" είναι ό,τι πρεπει για σενα

Καρκίνος

Αγαπάμε το συναίσθημα αλλά και ό,τι εχει σχεση με το παρελθον, όπως το βιβλίο του Paolo Cesaretti "Οι γυναικες του αυτοκρατορα", που διαδραματιζεται στο Βυζαντιο

Λεων

Σαν κλασικη drama queen (και queen γενικότερα) τα λιοντάρια θα λατρέψουν τη σειρά του R.R, Martin "Τραγούδι της φωτιάς και του παγου", το Game of thrones ντε! Εχει τα πάντα: δραμα, πάθη και φυσικά πολλούς βασιλιάδες για να ταυτιστει με καποιον το λιοντάρι μας!

Παρθενος

Ο Παρθένος ξέρει πως όλα πρεπει να έχουν χρησιμότητα σε κάτι, ετσι αν ειναι να διαβάσει, θα διαβασει κάτι που θα του προσφέρει και νέες γνώσεις. Το "Αγάπα αν τολμάς"" της Γιώτας Σουσουλα παίρνει μαθήματα από μηνυματα σε τοίχους, και τα προσαρμοζει στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Η λεπτότητα και η αγάπη σου για την ομορφιά και την τάξη επιβάλλουν να διαβάσεις ποίηση, και μάλιστα ερωτική. Η συλλογή "Τα μετά του ερωτα" της Ελένης Γαλάνη συμπυκνώνει όλες τις εκφάνσεις των αντιφατικών συναισθημάτων που έπονται του έρωτα.

Σκορπιός

Το σκοτάδι και το μυστήριο τραβούν και κρατούν την προσοχή σου. Γι αυτο το "Η διπλή ζωή του Αρσεν Λουπέν" που μας μεταφέρει στο Παρισι του Α' παγκοσμίου πολέμου και μας καλεί να διελευκάνουμε ένα έγκλημα, θα σε κρατήσει μέχρι την τελευταία του σελίδα.

Τοξότης

Φτάσαμε και στον ονειροπόλο ταξιδιώτη του ζωδιακού! Πολύ άνετα θα ταυτιστείς με την ηρωίδα του βιβλίου "Love With a Chance of Drowning" Torre DeRoche , που αψήφησε το φόβο της για τη θάλασσα για να ταξιδέψει με ένα ιστιοφόρο και την αγάπη της -πως στο καλο τα καταφερε;

Αιγόκερως

Ο τελειομανής Αιγόκερως χρειάζεται τη σάτιρα για να παρατηρεί πως αυτός απέχει από τα λάθη που κάνουν συχνα οι άλλοι. Σαν αυτά που σημειωνονται στο σατιρικό "Αρες Μαρες πενηντάρες" της Κατερινας Παπαδημητρίου.

Υδροχόος

Ταξιδιάρης, επαναστάτης και πάντα με τους δικούς του κανόνες ο Υδροχόος θα νιώσει την ανάγκη του Σαλ να ταξιδέψει και να ανακαλυψει, στο αριστούργημα του Jack Kerouac "Στο δρομο"

Ιχθυς

Τα ψαράκια είναι ρομαντικά και γεμάτα φαντασία. Γι αυτό το βιβλιο " Endless Water, Starless Sky" της Rosamund Hodge θα τους κερδίσει. Ποιος ρομαντικός δε θα τρελαινόταν με ενα βιβλίο που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους αιώνιους εραστές Ρωμαίο και Ιουλιέτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?