Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

5 πραγματα που θα πρεπει να κανεις την τελευταια μερα του καλοκαιριου


Φτάνει και αυτο το καλοκαιρι στο τελος του. Και πριν φάω καρέκλα στο κεφάλι για αυτό που σου θύμισα, να σου πω πως κι εγω είμαι απο κείνους που γίνονται κομμάτια όταν τελειώνει η πιο ζωηρη εποχή του χρονου.  Το πως αντιμετωπίζω τα September Blues, το διαβαζεις εδω, σε αυτο το ποστ θα γραψω για 5 πραγματα που πρεπει να κανεις στην τελευταία μέρα του καλοκαιριού, έτσι για να το αποχαιρετισεις γλυκα!

1. Ενα ακόμα μπάνιο στη θάλασσα. Πραγματικά δεν εχει σημασία η παραλία, η ουσία είναι στο να περάσεις ωραία και να μείνεις πολύ ωρα μες το νερό.

2. Ένα ακόμα παγωτο. Με τη διαφορά πως να μην πάρεις μια απο τις γεύσεις που ήδη ξέρεις. Δοκιμασε μια νεα και ποιος ξέρει, ίσως γίνει η αγαπημένη σου για το επόμενο καλοκαίρι.

3. Σκέψου πιο τραγούδι ακουσες περισσότερο αυτό το καλοκαίρι, χαλάρωσε και ακουσε το/χορεψε το ακόμα μια φορά. Το επόμενο καλοκαίρι, αλλωστε, κάποιο άλλο θα πάρει τη θέση του στην playlist σου.

4. Φάε θαλασινά για μεσημεριανο. Κατα προτίμηση κάπου έξω, σε ένα απο τα δεκάδες ουζερί στις παραλίες μας. Αλλά αν είσαι στην πόλη, η μυρωδιά του τηγανητού καλαμαριού απο την κουζινα σου, αρκεί!

5. Πιες το αγαπημενο σου καλοκαιρινο κοκτέιλ. Εννοείται πως ο καλύτερος τρόπος να σε βρει ο Σεπτέμβρης, είναι με ενα ποτήρι αλκοολ στο χερι... Περαστικα μας και του χρόνου πάλι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λετε?